Selecteer een pagina

Eindelijk is het zover! Na een paar maanden hard werken is de verbouwing achter de rug en konden we de laatste weken werken aan de beloning: de inrichting. En wat is het mooi geworden, al zeggen we het zelf.

Natuurlijk loopt het altijd anders dan je in je hoofd hebt. Zo hebben we de hele indeling van ruimtes om moeten draaien. Maar het totaalplaatje weerspiegelt toch echt wel wat de bedoeling was: een subtiele mix tussen Art Deco en Art Nouveau, en de gemakken van de moderne tijd. Waarom deze stijlen? Nou, ten eerste omdat we er zelf van houden. Maar het gaat iets dieper: Belle Chambre is een aantal jaren geleden als antiekwinkel op deze locatie begonnen…in je raad het al: met name Art Deco en Art Nouveau. Die geschiedenis zetten we nu voort in de bed & breakfast.

Geen zware inrichting. Dat was het uitgangspunt. Vandaar een subtiele mix. Met soms echt antiek uit deze periode zoals het Jugendstil kastje in de slaapkamer, en het Art Nouveau tafeltje in de hal. En originele prenten uit die tijd. Maar soms ook gewoon nieuw maar met een Art Deco geïnspireerde stijl, zoals de bedlampjes, de stoelen, en de nachtkastjes.

Zithoek in Art Deco stijl
Zithoek in Art Deco stijl

Maar ook modern. En van alle gemakken voorzien. We wilden ook vooral een luxe ervaring bieden in een mooie omgeving. Dus een moderne luxe douche. Een verlichte spiegel die verwarmd kan worden om condens te verwijderen, en die de temperatuur binnen en buiten alsmede de weersverwachting laat zien. Automatische afvoer van vochtige lucht na overschrijding van een bepaalde vochtigheidsgraad. De rolgordijnen in de lounge bedient u met een druk op de knop. Een home-automatiseringssysteem bedient de lichten, de verwarming, geurbeleving, en zelfs de sloten. En de muziekinstallatie met platenspeler mag er dan wel nostalgisch uitzien, maar is hypermodern: u kunt er zelfs uw eigen favoriete Spotify muziek meer streamen vanaf uw telefoon. En over uw telefoon gesproken: de moderne tv is uitgerust met Google Chromecast waarmee u vanaf uw mobiele telefoon kunt casten naar de tv. Zo kunt u bijvoorbeeld Netflix kijken op de tv met uw eigen abonnement zonder dat u uw inloggegevens hoeft af te staan. Hoe relaxed is dat!?

Nostalgisch maar hypermodern soundcenter

En ja, er moet nog wel het een en ander gebeuren. Zo komt er binnenkort een tablet waarmee u niet alleen alle systemen kunt bedienen, maar waarop u ook alle informatie kunt vinden over de B&B en de omgeving. Sightseeing, restaurant, en museum tips met routebeschrijvingen.

Dus wij zijn trots op het resultaat. Maar het allerbelangrijkste moet natuurlijk nog komen: U. Dus van harte welkom in onze B&B.

Check hieronder de beschikbaarheid en prijzen.