Selecteer een pagina

Onze gasten hebben het al ervaren: het ruikt altijd lekker in B&B Belle Chambre. En dat is geen toeval. In samenwerking met het geurmarketing bedrijf Scent by C hebben we een uitgekiende geurbeleving gerealiseerd.

Geur is een belangrijk onderdeel van hoe we iets beleven. Vaak onwillekeurig ervaren we een plek positiever of negatiever in relatie tot geur. Het is ook niet voor niks dat veel winkels, hotels, spas geur heel bewust inzetten als ingredient van hun klantbeleving.

En beleving is waar het ook om draait in onze B&B. Art Deco en Art Nouveau met een moderne twist. Een luxe plek om je terug te trekken na een dagje mooi Dordt of een fietstocht door de Biesbosch. Geur helpt daarbij en Scent by C hielp ons om geur als onderdeel van onze klantbeleving te maken.

Op twee plekken in onze B&B vind je een automatische geurmachine: eentje in de hal, en eentje in de lounge. Geurverspreiding gaat automatisch. Op gezette tijden verspreiden de apparaten een wolkje parfum zodat de ruimtes continue subtiel geparfumeerd zijn. Nou ja, continue… ’s avonds wordt het minder en ’s nachts laten we de apparaten uit. En als de B&B onbezet is staan ze ook automatisch uit. Geen verspilling dus.

Mocht jij voor jouw B&B, hotel, winkel ook een uitgekiend geurconcept willen, nem dan contact op met Carole via [email protected]