Selecteer een pagina

In B&B Belle Chambre kunt u zelf inchecken met behulp van de pincode die u voor uw aankomst via een email ontvangt. We leggen graag uit hoe het werkt.

U ontvangt van ons enkele dagen voor uw aankomst per email een pincode waarmee u zelf de voordeur kunt openen. Indien u daags voor uw check-in datum nog geen pincode heeft ontvangen, kunt u het best even contact met ons opnemen.

We zijn zelf niet altijd aanwezig als u aankomt. Vandaar de check-in. U kunt natuurlijk altijd even proberen of we er zijn door de blauw verlichte knop van de bel in te drukken. In het geval we aanwezig zijn, staan we u via de intercom te woord en doen de deur voor u open.

Maar u kunt ook ten allen tijden zelf inchecken en de deur openen met behulp van de pincode. Toets de pincode in op de rond grijze keypad onder de bel en sluit af met het open slotje rechts onderin. De deur gaat nu vanzelf open.

Mocht het niet meteen lukken, probeer het dan nog een keer. De toetsen moeten goed worden ingedrukt.

U gebruikt de pincode gedurende uw verblijf  om toegang te krijgen tot de B&B. Doe aub de deur goed dicht als u naar buiten gaat. Deze klemt een beetje.

Een paar aandachtspunten:

  • de deur gaat ’s nachts automatisch voor uw veiligheid in het slot. U kunt deze echter nog gewoon van binnen openen, of van buiten met de pincode.
  • De pincode is geldig vanaf iets voor de officiële incheck tijd tot iets na de officiële uitchecktijd.
  • Na elk bezoek wordt de pincode gewijzigd. Elk gast krijgt dus een andere pincode.
  • Geef de pincode nooit af aan anderen!